10/12/2023

Legal

Propietat del domini i de la pàgina web:

Carles Prats
77835015W
Major, 17
43373 Cabassers

info@priorapp.com


Privadesa

Priorapp.com no sol·licita dades personals a ningú, ni cal registrar-se a la web per a fer-hi res (ni tan sols no és possible registrar-s’hi), ni instal·la galetes, ni toca la pera amb coses que no calen i només fan nosa. Per tant, la política de privadesa és inexistent, perquè aquí no interessen ni es demanen les dades de ningú, ni s’emmagatzemen enlloc, ni es processen per a res. L’únic que pot passar és que tinguem algunes dades vostres si ens envieu un correu electrònic. En aquest cas, teniu els següents drets:

A) Accés: permet al titular de les dades obtenir informació sobre si tractem dades que us afecten o no, i en aquest cas, us dóna dret a obtenir informació de les dades de caràcter personal que ens hagueu facilitat i que tractem.

B) Rectificació: us permet corregir errors i modificar les dades que siguin inexactes o incompletes.

C) Suspensió: us permet que les vostres dades siguin suspeses i no les tractem més, a no ser que hi hagi una obligació legal de conservar-les i/o no hi hagi altres motius legítims per a continuar tractant-les. Per exemple, quan les vostres dades ja no siguin necessàries per a les finalitats amb les quals es van recollir, podreu sol·licitar que les suprimim immediatament.

D) Limitació: us permet paralitzar el tractament de dades sota les condicions legals establertes, de manera que no les pugem tractar en el futur, i només les puguem conservar per a l’exercici de la defensa o reclamacions.

E) Oposició: en certes circumstàncies i per motius relacionats amb la vostra situació particular, podreu oposar-vos al tractament de les vostres dades. No tractarem més les vostres dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici de la defensa o possibles reclamacions.

F) Portabilitat: us permet rebre les vostres dades personals que tinguem emmagatzemades i també poder-les transmetre a altres responsables en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica. Per a poder exercir aquest dret, haureu de proporcionar un correu electrònic vàlid.

Per a exercir-los, demaneu-ho mitjançant les dades de contacte de l’encapçalament d’aquesta pàgina

Gaudiu dels continguts i ja està.


Galetes

Aquesta web no utilitza galetes, per això no hi veureu cap finestra emergent emprenyadora avisant de coses que no hi són.

Priorapp