10/12/2023

Anuncieu-vos

Els navegadors incorporen extensions de bloqueig de publicitat que invisibilitzen la majoria d’anuncis inserits automàticament a les webs. L’abús de molts editors, amb pantalles emergents, sobreimpressions, vídeos que no deixen veure els continguts, etc, han fet imprescindibles els bloquejadors d’anuncis per a poder navegar amb dignitat.

Nosaltres funcionem de manera diferent: inserim anuncis perfectament integrats al codi html, de manera que no es poden bloquejar, i ni falta que fa fer-ho, perquè són totalment respectuosos amb els visitants i no molesten per a veure els continguts. A banda, no utilitzem galetes de cap classe, ni fem seguiment de les visites amb cap sistema, ni furguem a la privacitat de ningú. Els nostres anuncis són senzills: un requadre amb text o imatge, i un enllaç cap a la web de l’anunciant. I ja està:

Model d’anunci

Si us voleu anunciar a priorapp.com, descarregueu el model de sobre i, respectant el marge negre interior, afegiu-hi el text o la imatge que desitgeu. Envieu-nos l’anunci a info@priorapp.com, juntament amb les vostres dades de facturació, i el publicarem tot seguit.

Cost:

Anunci a la barra lateral: 50€/mes +IVA
Anunci a l’encapçalament del cos del text de les pàgines : 100€/mes +IVA

Contractant un anunci a priorapp.com apareixerà també a nord.cab, i viceversa. A banda, el contracte us donarà dret a incorporar esdeveniments a l’agenda de priorapp.com, i el vostre anunci serà promocionat per les xarxes socials de nord.cab i priorapp.com.

Priorapp